Limba română, întrebare adresată de arianagrande1, 9 ani în urmă

Scrie o compunere de 10-15 randuri in care sa iti exprimi opinia in legatura cu rolul cartilor in viata omului.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
0
Cartea intotdeauna atrage sufletul spre imaginatie si creatie,ridicand visul la rangul de arta ,facand sa vibreze strunele inimii.Cartile mereu vor reprezenta pentru viata omeneasca o sursa de cunoastere,un izvor de intelepciune ,un paradis necunoscut si neinteles decat de producatorul acesteia.Rolul lor este de a ne dezvolta capacitatile mintale,expresivitatea printr-un limbaj cat mai lucid si cursiv pentru o exprimare mai usoara si o imaginatie mai "triumfatoare".Cat despre istoria acestora,nimeni nu poate patrunde in orizontul de ganduri ale autorilor ,uneori nici ei neputandu-si controla emotiile si sentimentele transmise.Concluzionand,cartea a infatisat,infatiseaza si va infatisa o cheie spre descifrarea vibratiilor culturale. SPER CA-TI PLACE! BAFTA! :))

arianagrande1: Mersi :))
Utilizator anonim: Placerea mea! :)
Răspuns de NESTIUTOAREA11
0
Cartile au un rol important in viata omului deoarece aceste ne dezvolta imaginatia ducandu-ne intr-o lume de basm, ne dau informatii despre autori , despre istoria noastra si despre mi si mi de povesti pe care noi le indragim si cu care am crescut.
Toate acestea fiind spuse eu cred ca aceste carti sunt importante in viata omului pentru ca ele ne ajuta sa visam, sa speram si sa invatam.
Sper ca te-am ajutat!!!

arianagrande1: Mersi
NESTIUTOAREA11: N-ai pentru ce ! De asta suntem aici.
Alte întrebări interesante