Limba română, întrebare adresată de ionutdobre970, 9 ani în urmă

Scrie o compunere, de 10-15 rânduri, în care să prezinți scriitorul tău preferat. (Al meu Mihai Eminescu) Vă rog mult....

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
54
                                             Scriitorul meu preferat


  

     Niciodata nu poti ghici ceia ce iti place cu adevarat. Mi-e imi place foarte mult sa citesc, asa ca azi am sa va scriu despre scriiotorul meu preferat.
    Scriitotrul meu preferat cat si un renumit poet este Mihai Eminesc, imi plac la nebunie operele lui, toate poeziile de dragoste, care se adapteaza foarte mult cu poeziile despre nature, durere, tristete, dor. Mihai Eminescu sau Mihai Eminovici, este unul din renumitii poetii ai Romaniei, si chiar este cel mai important. Operele lui pentru mine sunt foarte importante, seara este cel mai mult descrisa in poeziile poetului. ''Luceafarul'' este una din cele mai frumoase opere, toate operele lui se refera la noapte sau seara, nicidata Mihai Eminescu nu a avut poezii depre zi. Poezii de dragoste, cum ar fi ''Venere si Madona''. Poetul Mihai Eminescu ma inspira, si ma ajuta sa desprind relamente sentimente care le simt, foarte mult. Operele lui despre natura sunt minunate cum ar fi ''Codrule, codrutule...'', ''Lacul'', sunt foarte impresionata de toate operele poetului.
      Scriitorul meu preferat este Mihai Eminescu, iar nimeni nu poate schimba acest lucru, ma simt foarte bine atunci cand desprind sentimente sin operele poetului, si incerc sa-l inceteleg.
Alte întrebări interesante