Limba română, întrebare adresată de erikafrumusika, 9 ani în urmă

scrie o compunere de 10-15 randuri in care sa reprezinti trasaturile fizice si morale ale invatatorului tau
p.s acord punctaj maxim celui care imi da o idee!!! URGENT

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de liviwebbell
15
  Draga mea invatatoare , subtirica , cu focul in parul lung si cret si cerul in ochii mari care ne priveau cu multa dragoste.
   Era alba ca o papusa de portelan , iar degetele lungi ca de pianista ne mangaiau cand spuneam un raspuns corect. Pentru noi era o zana fina si rafinata care ne citea poezii si ne invata sa scriem si sa citim cu atata drag si dedicare.
  Ea este doamna Otilia , invatatoare noastra care ne-a ramas imprimata in suflete . Si acum imi amintesc cu cat drag ne duceam la scoala , cu  cat drag o priveam si mai ales cu cat dor ne amintim de ea.

erikafrumusika: ms:)
Răspuns de Utilizator anonim
12
Sunt in clasa a treia la o scoala buna din judetul meu.Am onoarea sa-l am dascal pe cel mai minunat om care exita pe pamant.Statura impunatoare , si fata brazdata de trecerea anilor il face sa para un om dur si rece.Fals ,are un suflet bland si cald, o vorba care iti alunga frica si tristetea.Parul alb dat pe spate arata un om ingrijit,fata rotunda si mereu imbujorata emana sanatate si bunatate,buzele rosii si groase rostesc cuvinte povatuitoare.Un trup inalt , bine legat si un mers apasat fac din acest om un individ impunator.Stie sa predea la clasa.Mergem in excursiii, radem , spunem povesti.Est tatal nostru care ne indruma pasii spre un viitor luminos. As vrea ca toti copiii din lume sa aiba asemenea dascal cu inima si suflet mare.

erikafrumusika: ms :)
Alte întrebări interesante