Limba română, întrebare adresată de 29sorinela2002, 9 ani în urmă

scrie o compunere de 100-150 de cuvinte in care folosind naratiunea si descrierea sa redai un moment de fericire intensa din viata ta, o emotie pozitiva din "latura insorita a lumii tale sentimentale"

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Gianina13
7
                                                 Cea mai fericita zi din viata MEA!
Era o zi insorita de vara, mama statea intinsa in pat . Ea era insarcinata , peste cateva zile trebuia sa nasca.. Eu asteptam cu nerabdare aceea zi speciala. Aceea zi cand mi. se va naste surioara!
  Tata plecase la munca ca in fiecare zi si se intoarce abia la opt-noua seara. Eu faceam cam totul prin casa sa nu se oboseasca mama. Am facut cumparaturile, am udat florile, am pregatit mancarea si am facut curat in toata casa! 
  A doua zi ..am plecat la magazin de dimineata sa cumpar ce aveam nevoie...Magazinul era foarte aglomerat .. In timp ce eram eu la magazin mamei ii s-a rupt apa. O vecina a venit si a sunt la salvare. Cand m-am intors de la magazin am aflat ca mama e la maternitate. M-am emotionat foarte tare. Dupa trei saptamani mama a venit acasa cu noua si unica mea surioara Maia. Timpul petrecut cu ea e pretios pentru mine de atunci!
Alte întrebări interesante