Limba română, întrebare adresată de sofia201263, 8 ani în urmă

scrie o compunere de 15 20 de rânduri în care să ți imaginezi că organizezi o petrecere primăvară în pădure iar printre invitați se numără vrăbiuțele veverița blăniță alb și Mișani folosește dialogul în creația ta



REPEDE VĂ ROG!!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de turcanmihaela17
1

Explicație:

Era o zi frumoasa de primăvară.

Esișem la o plimbare, iar o vrabie ma intrebase dacă voi face o petrecere de primăvară. Eu îi raspunse ca voi face una deoarece eu iubiam să invit pădurea magică la o petrecere liniștită. Adusem ca decorațiuni flori, pentru bunătăți adusem un bol cu fructe. La petrecere le invitaram pe vrabiutele istețe pe veverița blanița Alba și Mișani... A fost o petrecere minunată! Chiar a meritat idea vrabiutei!

Răspuns de carmenscutaru553
0

Răspuns:

Explicație:

Eu impreuna cu familia mea ne-am decis sa facem o petrecere de primavara in padure am chemat toti prienetni nostri. A doua zi mama ma trezeste si im spune ca azi va fi petrecerea de primavara , eram asa de intuziasmata m-am risicat repede m-am pregatit si am plecat la petrecere. Acolo cand am ajuns mama imi sune ca printre invitati se numara si vrabiutele, veverita, blanita alba si Misani, am rams fara cuvinte cand am auzit câte animalute de padure sunt la petrecere. Am petrecut foarte bine. A doua zi la scoala le-am povestit colegilor cine a venit la petrecere siu au ramas masca de uimire. Le-am promis si lor cand voi face iar o alta petrecere de primavara in padure ii voi chema si pe ei la petrece sa se distreze cum m-am distrat si eu alaturi de familie.

Alte întrebări interesante