Limba română, întrebare adresată de felicityfornow3, 9 ani în urmă

Scrie o compunere de 15-25 de rânduri in care sa povestești o întâmplare neobișnuita

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Dali27
5
Vara trecuta impreuna cu bunicul meu , ne indreptam spre padura satului de munte . Pentru a ajunge acolo trebuia sa trecem peste o apa . Deoarece paraul avea niste ape destul de repezii,satenii din apropiere au construit o punte .
Cum ne apropiam noi de locul de trecere peste apa ,am zarit din indepartare doua capre salbatice . Caprele au hotarat sa treaca pe punte. Una venea dintr-o parte iar cealalta din alata parte .Sau intalnit la mijlocul puntii si s-au oprit. S-au privit una pe cealalta pret de cateva secunde . Cum puntea era stramta , cat sa incheapa un om nu au auvt pe cealalta . Cum nici una nu vroia sa se dea la o parte s-au luat la bataie . Galceava a tinut putin timp. S-au lovit de cateva ori dupa aceea au cazut in apa . Probabil ca apa rece le-au facut bine . Au incetat sa se bata si s-au indreptat usor spre paduricea din apropiere .
In tot acest timp eu si bunicul meu ne-am oprit si am privit amuzanti intamplarea . Dupa ce am vazut ca intamplarea a avut un final fericit , ne-am apropiat de punte . Am trecut-o dupa aceea , ne-am vazut de drumul nostru .



Sper ca te-am ajutat !!!
Alte întrebări interesante