Limba română, întrebare adresată de matrofrobert, 8 ani în urmă

scrie o compunere de 15 randuri cu titlul lumea mea perfecta​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de negreasofia2
0

Răspuns:

ti-o mai trimit o data aici am vazut ca ai pus iar intrebarea !

Anexe:

matrofrobert: voiam sa vad mai multe pareri si sa le combin
negreasofia2: aaa scuzee
matrofrobert: nicio problema
Răspuns de fetisov19
1

Răspuns:

De îndată ce am aflat subiectul viitorului meu eseu, spiritul de contradicție s-a trezit imediat în mine. Sunt atâtea lucruri crude, dezgustătoare, nedrepte în lume! Cum poți numi lumea frumoasă după aceea?

Dar reflectând, am ajuns la concluzia că majoritatea lucrurilor rele din lume sunt încă făcute de persoana însăși. Oamenii își jignesc vecinii, poluează natura, organizează războaie. Dar o cu adevărat „lume pașnică”, fără războaie și insulte, este cu adevărat frumoasă.

Este pur și simplu minunat că soarele strălucește. Faptul că încălzește pământul suficient pentru ca o persoană să trăiască pe el. Este minunat că ploaia de vară cade, udând pământul uscat. Este minunat că iarba verde crește peste noapte după ploaie. Și nu este un miracol că o putem vedea, să-i inspirăm parfumul proaspăt? Până la urmă, să-i simți moliciunea cu picioarele goale?

Desigur, zăpada albă iarna este frumoasă, strălucind la soare. O pasăre frumoasă care bate din aripi pe cer. Această pasăre, ca orice altceva din lume, pare atât de simplă. Și în același timp atât de dificil și de înțelept!

Explicație:

Acesta este eseul meu din clasa a VII-a

Alte întrebări interesante