Limba română, întrebare adresată de iubareata1183, 9 ani în urmă

Scrie o compunere de 15 randuri in care sa relatezi o experienta traita de tine intr-o biblioteca. Dau coroana si multe puncte.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de b7997a
3
Eram pentru prima data la biblioteca. Doream sa i-au o carte de-a lui Ion creanga .Dar ma rusinam foarte sa ma duc si sa intreb bibleotecara. Si pu si simplu am iesit din bibleoteca.Iam spus toata situatia mamei la care ea mi-a raspuns:
--Nu trebuie sa te rusinezi.In viata foarte multe se intimpla.
Ma-m dus ziua urmatoare mi-am adus aminte cuvintele mamei si fara frica am intebat bibleotecara daca are cartea amintiri din copilarie.La care mi-a raspun desigur,si mi-a dat cartea.
Atunci mi-am dat seama ca mama avea dreptate

Răspuns de nicolleta1234
1
Am fost ieri intr-o biblioteca a scolii.Ma intrebam adeseori ce carte sa-mi aleg,si am hotarit sa-mi aleg o carte oarecare.Bibliotecara mi-a povestit despre cartea data ,si am citit-o.Mi se parea ca sunt in cartea ceea ,anume cit de frumoasa era.Nu am mai incetat sa o citesc ,era atita de interesanta.I-am zis bibliotecarei daca pot sa o iau acasa s-o citesc si parintilor.Bibliotecara mi-a dat cartea si am plecat acasa unde ma asteptau parintii ingrijorati.Mama m-a intrebat:unde ai fost atita timp?Iar eu i-am povestit unde am fost si i-am citit cartea.Mamei i-a placut foarte mult!Asta este experienta mea traita intr-o biblioteca!!!

sper ca te-am ajutat!!


Alte întrebări interesante