Limba română, întrebare adresată de adrianionutanghel3, 7 ani în urmă

scrie o compunere de 150-200 de cuvinte sub forma unei scrisori adresată Shey prin care sa ii soliciți un răspuns la întrebarea de ce râzi tot timpul de Ally (Cartea Ca peștele în copac)dau coroana ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de patrickgriga099
2

Răspuns:

Dragă Shey,

Sper că această scrisoare te găsește bine. Îmi cer scuze că te deranjez, dar am o întrebare la care sper că poți să îmi răspunzi. De fiecare dată când Ally vorbește sau face ceva, tu râzi mereu. Încă nu am înțeles de ce faci asta și mă gândeam că poate mă poți ajuta să înțeleg. Nu vreau să fiu indiscretă sau să îți invadez intimitatea, dar am simțit că trebuie să îți adresez această întrebare.

Poate că există un motiv serios pentru care râzi mereu de Ally sau poate că este doar o glumă între voi doi. Îmi place să învăț despre oameni și să îi înțeleg, așa că mă gândeam că ai putea să îmi povestești mai multe despre asta. Dacă există ceva ce nu am înțeles sau dacă te simți inconfortabil vorbind despre asta, te rog să îmi spui și nu voi insista.

Îmi pare rău dacă te-am pus într-o situație incomodă sau dacă această întrebare te-a făcut să te simți judecată. Sper că îți vei face timp să îmi răspunzi și că putem vorbi despre asta când ne vom vedea. Vreau să îți mulțumesc din nou pentru că mi-ai făcut cunoștință cu Ally și sper că vom avea ocazia să ne distrăm împreună în viitor.

Cu dragoste și prietenie,

[Numele tău]

Explicație:

coroana?


adrianionutanghel3: mersi mult
Alte întrebări interesante