Limba română, întrebare adresată de gabypopovici, 9 ani în urmă

Scrie o compunere de 20-25 de randuri in care sa povestesti o intamplare care te-a impresionat in vacanta de vara

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de heyypatyy
23
In aceasta vara, am facut multe lucruri cu prietenii mei: am mers la mare, la munte, am facut lucruri ce nu trebuiau facute. Mai exact, am facut lucruri care ne-au facut sa nu respectam regulile.
Chiar daca toate intamplarile au fost amuzante, va voi spune despre aventura mea si a *nume cel mai bun prieten*...... in Prut. Da, im Prut. Ati auzit bine. Am fost impreuna intr-o excursie organizata de cei care se ocupau de olimpiada de religie, iar in iulie am fost sa vizitam bisericile din Moldova. Erau foarte frumoase, insa am nimerit si o zi de duminica cu sarbatoare, asa ca era o slujba. Noi nu am vrut sa stam, spunandu-i profesorului insotitor ca ne este rau. Ne-a lasat sa plecam, iar mie mi-a venit o idee buna: Sa inotam putin in Prut. Zis si facut. Dupa 30 de minute, ne-am dus la hotel si ne-am dus la piscina, doar ca in lift ne-am intalnit cu elevii care mergeau la slujba. Astfel, am alergat repede in camera, ne-am uscat parul si ne-am comportat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Desi este o intamplare mai neobisnuita, aceasta m-a impresionat tare mult. A putut fi intarita relatia de prietenie intre mine si *nume cel mai bun prieten*.

gabypopovici: mersi mult
gabypopovici: am mai pus una ma poti ajuta?
heyypatyy: da sigur :) la ce materie e?
gabypopovici: tot la romana am pus uitate
heyypatyy: imi pare rau, dar la aia nu stiu....
gabypopovici: nu-i nmic mersi mult
Alte întrebări interesante