Limba română, întrebare adresată de aceafata23, 8 ani în urmă

Scrie o compunere de 20 de rânduri in care sa.ti imaginezi un salt cu parașuta ,la care iei parte in calitate de voluntar al unui experiment (descrii sentimentele si locurile văzute de la înălțime ) dau coroană


MsDenit: Acum iti scriu cam din aceasi perspectiva proprie
MsDenit: preferi scris pe foaie si sa "descifrezi" sau aici dar nu stiu cate randuri ies
aceafata23: Aici
aceafata23: Mulțumesc anticipat !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MsDenit
15
La inceputul lunii iulie pe cand am inceput sa ma bucur din ce in ce mai mult de aceasta vacanta extraordinara , am primit un cadou pe care nu am putut sa il deschid decat acum pe finalul lunii . Am inteles de ce nu puteam pana acum deoarece emotiile erau mult prea mari si deja eram nerabdatoare. In cadoul meu surpriza era un bilet de parașutism programat pe 3 august , am fost foarte incatata sa imi vad visul devenit realitate . Datorita celor de la Cetatea Voluntarilor la care m-am inscris , in timp ce imi traiesc visul , o fac si drept voluntara.
Au trecut zilele numarate pe degetele de la o mana si a venit si ziua saltului . Am asteptat impreuna cu alti parașutiști voluntari sa ajungem la altitudinea corespunzatoare saltului . S-a deschis usa avionului de parasutisti si stateam in usa avionului si am strans din pumni. Eram in aer , Nu-mi venea sa cred ce frumos se vede orasul de sus cu diferite culori si stradute inguste , cel putin asa arata de sus, padurea verde deasa care te facea sa mergi mai aproape sa o admiri , campiile viu colorate in galben , verde , mov , muresul arata atat de bine de sus si am reusit sa ii vad o mare parte din forma pe care o face si cum inconjoara orasul.
la aterizare parca aveam un nodin gat nestiind daca ma voi rostogolii sau voi reusi sa cobor in mers. a fost o experienta de neuitat !

aceafata23: Mulțumesc mult ,e foarte frumos ❤❤
MsDenit: Multumesc , ma bucur ca iti place. am zburat cu un avion de parasutisti deaia am incercat sa evidentiez anumite caracteristici ! sper sa iti fie de folos !
aceafata23: Iii tare
aceafata23: Uu*
MsDenit: <3
MsDenit: :D
aceafata23: La cetate se face parașutism ?
aceafata23: Gen. Acolo ai fost ?
MsDenit: nu.. am scos random aia. aveai nevoie de ceva cu voluntar
aceafata23: Aha ...ok
Alte întrebări interesante