Limba română, întrebare adresată de badescudenis, 8 ani în urmă

scrie o compunere de 3pagini

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de hatsunemmm1
2
Ati avut vreodata ceva de prezentat in fata colegilor vostri ? Ati uitat vreodata ce trebuia sa ziceti din cauza emotiei ? Ei...Eu da . Si azi as vrea sa va spun o întâmplare de a mea cand am avut ceva de prezentat .
Ma trezisem dimineață pentru a ma duce la scoala . Nu imi faceam deloc griji pentru prezentarea pe care trebuia sa o fac . Stiam ca totul va fi perfect si imi spuneam in gand "Lasa...Totul va fi bine....Nu voi avea emotii sau alte lucruri..." . Ajunsem la scoala , si toti isi repetau "scenariul" pentru prezentare . Eu ma pusesem in banca .
Venise timpul pentru prezentare . Urmam eu . Nu aveam emotii deloc , dar...cand m-am ridicat din banca si m-am dus in fata...AM UITAT TOT !! . Toti colegii erau cu ochi pe mine . La un moment dat doamna profesoara m-a intrebat :
-Poti zice si tu ceva astazi ?
Eu nu am raspuns..."Ce sa fac oare ??" imi tot spuneam . Asa ca facusem un discurs la nimereala in cap , si incepusem a turui cuvintele .
-Prezentarea mea este despre animale . Ce animal va place voua cel mai mult ? Mie imi plac toate animalele , inafara de porci , desigur :) . Asta vara am fost la tara si am intrat in locul unde se afla porci . Desigur ca..M-au mânjit cu noroi din acela care le place lor . Defapt , daca ma gandesc mai bine , mereu cand mergeam la tara , si mergeam la porci , mereu ma manjeau cu noroi . Dar nu am zis ca de cate ori ma majeau cu noroi , porcusorul Murph , venea sa "sara" la mine , in brate .
De aceea nu imi plac mie porci .
La un moment dat un coleg ma intreaba :
-Dar iti plac gainile ?
-Da ! Am la tara o gaina pe nume Suzy si o iubesc extrem de mult ! Imi face oua foarte comestibile , isi petrece timpul cu mine..Ca un catelus :)
Un alt coleg ma intreaba:
-Dar catelusi iti plac ?
-Normal ! Acasa am un catel pe nume Ricky .Are niste ochi asa frumosi ca iti vine sa il saruti . Dar a devenit cam rau , deoarece , mi-a ros papuci , perna...
Dupa ce am terminat prezentarea toti m-au aplaudat la fel si doamna profesoara .Asa eu am primit un 10 in catalog iar parintii au fost mandri de mine si mi-au cumparat un caine , caruia i-am pus numele de Ricky ca in prezentare :)



Sper ca iti place compunerea mea :) Coronita ?
Alte întrebări interesante