Limba română, întrebare adresată de plutubianca, 9 ani în urmă

Scrie o compunere de 7- 10 randuri in care sa continui textul dat odata intr-un lan de grau mai multe spice fara rod s-au pornit sa se laude . Motivul: ele puteau tine capul sus pe cand celalalte ingreunate de boabe se curbasera spre pamant .a venit vremea treierisului .spicele de boabe au lasat rodul lor iar cele fara s-au sfaramat .nici ca hrana pentru animale nu au fost date ci impinse cu piciorul .uneori asa se intampla in lumea oamenilor ,ca uni se lauda in zadar fara sa-si vada lungul nasului pana cand o patesc !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Pisi123411
1
Legumele si sănătatea lor e una din cele mai importante pentru a te mentine sănătos..Fasolea creste mare si se hrăneste cu apa soare si pământ la fel ca toate plantele.Au si ele viața la fel ca oameni,da ca nu ar avea nu s-ar mai putea dezvolta.Legumele cresc pana la o anumita înălțime/lățime.Când nu sunt culese ele îmbătrînesc si cad sau ca de exemplu gandacul decolorado care mănâncă rădăcinile cartofilor si atunci ele nu mai cresc si nu se mai dezvolta.
Sper ca te-am ajutat!:))))
Coroana?
Răspuns de 10Ro
1
Poți zice de un om care se lăuda mereu deoarece se credea cel mai frumos, pâna când într-o zi mergând cu nasul pe sus s-a împiedicat și a căzut într-o groapa unde și-a rupt piciorul.
Alte întrebări interesante