Limba română, întrebare adresată de edycilibiu, 9 ani în urmă

Scrie o compunere de 8 - 10 randuri in care sa folosesti cuvintele: soare, rasare, albine, zumzetul, panza, da.i un titlu sugestiv, repede va roog!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de milonuta
3
intr o dimineata m am sculat mai devreme ca sa vad cum RASARE SOARELE cel frumos si galben. ZUMMZETUL ALINUTELOR care umblau din floare in floare era nedescris de frumos. paianjenii isi construiaiu propria lor PANZA. 
a fost o dimineata de nedescris si de neuitat
texteul se numeste Dimineata devreme
Răspuns de Ruthye
3
Vara...Soarele rasare...Gndurile mele zboara la locurile pe care le voi vizita in vacanta...Doar zumzetul albinelor ma trezeste din visare ...Am asteptat vacanta atat de mult!Privesc la panza unui paianjen...La fel de intortocheate sunt si gandrile mele...ca panza paianjenului...Florile imi zambesc fericite...Natura e incantatoare,foarte minunata,iar oamenii,oamenii care cu adevarat fac parte din viata mea sunt si mai mununati...Doar ca,unii oameni nu stiu sa aprecieze,nu stiu sa spuna multumesc si ne ranesc...Asfel de oameni ...Astfel de oameni imi vor innoura cerul vacantei mele...Dar ,in cele din urma cei dragi mie ,soarele,vor straluci triumfatori asupra mea...

edycilibiu: Imi poti da alt titlu te rog?
Alte întrebări interesante