Limba română, întrebare adresată de Rafael26, 9 ani în urmă

Scrie o compunere,de 80-150 de cuvinte,in care,folosind narațiunea si descrierea,sa povestești,din imaginatie,o plimbare făcută iarna alaturi de o persoana draga

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de roxiborza
18
Iarna trecuta am avut parte de una din cele mai frumoase întâmplări din viata mea. Ma uitam în jur și cat vedeam cu ochii era totul de un alb imaculat, strălucitor, de o frumusețe cum nu întâlnești în fiecare zi. Era prima ninsoare din an, ceva special așteptat de toată lumea, dar pentru mine era special deoarece pentru ca eram cu cel mai drag om din viata mea, mama. Era pentru prima oara după mult timp ca o vad zâmbind, parca uitase toate problemele și se bucura ca un copil fără griji, de tot ce o înconjura, era asta de frumoasa și se potrivea perfect peisajului. Arata totul vesel doar prin simpla ei prezenta, deși totul era monoton, fiind acoperit de culoarea alba. Cum mergeam noi pe aleea din parc, acoperita cu beteala iernii, am început sa povestim multe, eram fericit pentru ca i-am spus multe lucruri pe care nu apucasem niciodată sa i le spun. Când am ajuns la sfârșitul parcului ea voia sa mergem acasă, deoarece o răcoare neplăcută se lăsase pentru ca venise seara, as mai fi stat dar am ales sa facem cum dorea ea. A fost una din cele mai frumoase clipe petrecute cu mama, într-una din cele mai frumoase zile ale anului, nici nu am realizat cat de repede a zburat timpul.

Rafael26: Multumesc!
Răspuns de dellyutzad
4
Tocmai cand natura este invadată de marea de alb iar primele semne de viaţă în natura îngheţată sunt fumurile dense ale caselor , prin  întinderea pustie de zăpadă ma plimbam cu o persoana cea mai draga din lume si anume mama. Am mers prin nemarginitul templu alb iar cum natura suspina din cauza frigului eu stateam si speram ca aceasta plimbare sa nu se mai termine cu toate ca temperaturile polare erau de nesuportat vroiam sa ma plimb in continuare. 
In aer nimic nu zbura iar in zapada nu era niciun pas .Totul era asa minunat impreuna cu ea dar in totdeauna ti se ia tot ce iti e mai drag.
Alte întrebări interesante