Limba română, întrebare adresată de bogdan3268, 8 ani în urmă

Scrie o compunere de aproximativ 15-20 de randuri cu titlul cea mai frumoasa calatorie. Ajutati-ma plss​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de rebe87
1

Cea mai frumoasă călătorie

Intr-o zi , pe când fata zambitoare a cerului era furioasă pe cerceii albi si pufosi ai Împărăției Cerului, Dana , o fata cu ochi negri ca si cum ar fi fost doua măsline negre cu care putea vedea, a pornit într-o călătorie cu cartea sa magică.Voia să meargă în Tărâmul Magiei. Taramul Magiei era un loc unde se putea intampla ceva nemaivăzut de oameni.

În drum spre Tărâm, s-a întâlnit cu o zâna care a dus-o rapid pe locul unde dorea fetița sa meargă.

Cand a ajuns acolo, James era un băiat mic de noua ani. El a ajutat-o să meargă la vrăjitorul Katy . Era un bărbat înalt cu pletele cat casa si iubea mult magia.

Katy nu o mai întâlnisem niciodata pe Dana , dar avea o presimțire că era o fata bună , asa ca a creat un pom auriu din care cădeau multe cirese argintii. Acele cirese erau fermecate. Dacă le mâncai, te transformau într-o printesa care călătorea peste tot.

Dana a mâncat un fruct si s- a mirat foarte mult cand a vazut cum arata dupa.

Cand a ajuns din nou pe Pământ, oamenii nu au mai bagat- o in seama asa ca s-a dus din nou pe Tărâmul Magic. Oamenii de acolo au spus că ființele de pe Pământ nu o mai vad . Ea este o zâna invizibilă .

Pentru ca Dana era furioasă, ființele de pe Tărâmul Magic , au spus că vor face tot ce pot pentru a o ajuta . Oamenii au ajutat -o pe Dana sa sa fie din nou vizibilă.

De atunci , acei oameni au ajutat-o si au fost prieteni cu Dana. Fetița se duce in fiecare zi pe acel Tărâm Magic si iubeste mult acel loc.

Alte întrebări interesante