Studii sociale, întrebare adresată de alexutza115, 8 ani în urmă

Scrie o compunere de aproximativ 15 rânduri cu titlul de mai sus despre cum ar fi lumea dacă drepturile copilului nu ar fi recunoscute printr-un document precum Convenția ONU cu privire la drepturile copilului.


alexutza115: Titlul este Daca nu te gandesti la viitor,nu il poti avea
mariaprodan2691: mersi mult
mariaprodan2691: te mai ajut dacă vrei
mariaprodan2691: oohhh:)
mariaprodan2691: sa o spui doamnei și de mine, pls
mariaprodan2691: :))

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariaprodan2691
6

Răspuns:

:)

Explicație:

Buna seara! Ma numesc...... (cum te numești) iar astăzi, vreau sa discutam despre Drepturile Copilului și Convenția ONU. Ei bine, copii au drepturi și responsabilitati. dintr e care amintim

- drepturile :,, Orice copil are dreptul la viata și la viata culturala,, Orice copil are dreptul la o cetățenie și un trai decent,, Orice copil are dreptul la îngrijire medicala decenta și protecție maxima,, Orice copil are dreptul la educație și dreptul la opinie libera,, Orice copil are dreptul sa nu fie discriminat,, etc.

- responsabilitatile :,, Orice copil are responsabilitatea de a respecta dreptul la viata, viata culturala, educație și discriminare al celorlalți,, Orice copil are responsabilitatea de a respecta familia și ceilalți copii.,, etc.

Buna, acum, vreau sa va prezint, citez :,, Cum ar fi lumea dacă drepturile copiilor nu ar fi recunoscute? ,, Acest proiect a fost plănuit acum 4 zile, iar fiecare elev trebuie sa își exprime opinia pe acest subiect. Ia ta opinia mea:În urma documentarii si citirii,, Declarația Drepturilor Copilului,, am înțeles ca noi avem mai multe drepturi, dar si responsabilități, pe care, și noi, la rândul nostru, dar și ceilalți indivizi, le respectam. Dacă aceste drepturi nu ar fi respectate, ci încălcate, toți minorii vor avea de suferit, pt ca acele drepturi ne țin în viata și ne apară. Va fi un haos total, în toată lumea.. ba chiar, mulți dintr e noi vor muri, pt ca acele drepturi nu ne mai protejează. Ei bine, dacă ONU, nu ne recunoaste drepturile, noi nu vom mai fii liberi, nu vom mai avea cetățenie, securitate, și vom suferi..Aici, intervin cu o soluție! În acest caz,( Doamne ferește sa se întâmple asa ceva!) eu propun sa ne strângem toți și sa protestam împotriva celor ce ne vor răul și drepturile și responsabilitatile la pământ! Pana la urma vom reușii, cu argumente solide, iar,, majoritatea are dreptate și decide,,.

Acesta fiind spuse, închei proiectul /textul meu, și va mulțumesc pentru atenție.

Dacă am mai greșit corectezi tu,...

Sper ca te am ajutat :)))))


alexutza115: și tableta e ff veche
alexutza115: și nu merge bn
mariaprodan2691: ok, fac bn, tu?
alexutza115: heeey
alexutza115: cmf?
alexutza115: scz ca nu ti-am raspuns,doar ca mi-am pierdut contul de Brainly
alexutza115: si na
mariaprodan2691: mh.. bine, tu?
alexutza115: la fel <3
mariaprodan2691: <3
Alte întrebări interesante