Limba română, întrebare adresată de ilieradu997, 7 ani în urmă

Scrie o compunere, de cel puțin 150 de cuvinte, în care să-ți exprimi acordul sau dezacordul fata de opinia unuia dintre cei trei colegi care discuta despre semnificația snovei lui Anton Pann:

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stejerancristian2006
1

Răspuns:

Am fost surprinsă să aud discuția colegilor mei despre semnificația visului lui Anton Pann. Unul dintre ei spunea că visul este doar o manifestare a subconștientului, fără niciun semnificat real. Însă, eu sunt de părere că visul are întotdeauna o semnificație, chiar dacă uneori poate fi greu de înțeles.

Am fost surprinsă să aud discuția colegilor mei despre semnificația visului lui Anton Pann. Unul dintre ei spunea că visul este doar o manifestare a subconștientului, fără niciun semnificat real. Însă, eu sunt de părere că visul are întotdeauna o semnificație, chiar dacă uneori poate fi greu de înțeles.Visul este o formă de comunicare a subconștientului cu conștientul nostru. Prin intermediul viselor, subconștientul ne poate oferi informații importante despre noi înșine, despre emoțiile și gândurile noastre. De aceea, cred că este important să luăm în considerare semnificația viselor noastre și să încercăm să le interpretăm corect.

Am fost surprinsă să aud discuția colegilor mei despre semnificația visului lui Anton Pann. Unul dintre ei spunea că visul este doar o manifestare a subconștientului, fără niciun semnificat real. Însă, eu sunt de părere că visul are întotdeauna o semnificație, chiar dacă uneori poate fi greu de înțeles.Visul este o formă de comunicare a subconștientului cu conștientul nostru. Prin intermediul viselor, subconștientul ne poate oferi informații importante despre noi înșine, despre emoțiile și gândurile noastre. De aceea, cred că este important să luăm în considerare semnificația viselor noastre și să încercăm să le interpretăm corect.În cazul visului lui Anton Pann, cred că semnificația poate fi interpretată în mai multe moduri. Poate reprezenta dorința lui Pann de a avea o viață mai bună și mai bogată, sau poate simboliza teama lui de a nu reuși în viață. Poate fi, de asemenea, o manifestare a dorinței lui de a deveni un om mai bun sau de a se îndepărta de răul din jurul lui.

Am fost surprinsă să aud discuția colegilor mei despre semnificația visului lui Anton Pann. Unul dintre ei spunea că visul este doar o manifestare a subconștientului, fără niciun semnificat real. Însă, eu sunt de părere că visul are întotdeauna o semnificație, chiar dacă uneori poate fi greu de înțeles.Visul este o formă de comunicare a subconștientului cu conștientul nostru. Prin intermediul viselor, subconștientul ne poate oferi informații importante despre noi înșine, despre emoțiile și gândurile noastre. De aceea, cred că este important să luăm în considerare semnificația viselor noastre și să încercăm să le interpretăm corect.În cazul visului lui Anton Pann, cred că semnificația poate fi interpretată în mai multe moduri. Poate reprezenta dorința lui Pann de a avea o viață mai bună și mai bogată, sau poate simboliza teama lui de a nu reuși în viață. Poate fi, de asemenea, o manifestare a dorinței lui de a deveni un om mai bun sau de a se îndepărta de răul din jurul lui.Indiferent de interpretarea exactă, cred că visul lui Anton Pann are o semnificație profundă și trebuie luat în considerare. Prin ascultarea și interpretarea viselor noastre, putem înțelege mai bine emoțiile și gândurile noastre, putem face schimbări în viețile noastre și putem deveni oameni mai buni. De aceea, sunt de acord cu cei care susțin că visul are o semnificație importantă și ar trebui să fie luat în serios.

Sper te-am ajutat!


ilieradu997: mulțumesc
Alte întrebări interesante