Limba română, întrebare adresată de andravasile923, 8 ani în urmă

scrie o compunere de dragoste trista​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de maraaa10
2

Ella se trezi astăzi,destul de tarziu,la opt si un sfert.Intarziase la scoala...Se gândi de ce iubitul ei nu o trezise,asa cum făcea în fiecare zi...Apoi isi aminti ca era plecat.Unde,nici ea nu știa ,pentru ca nu ii spusese.

Dar nu mai avea timp de gânduri de genul.Deja era tarziu.

La scoala nu avu o zi prea buna ,dar se întoarse acasa cu zâmbetul pe buze,crezând că iubitul ei se întorsese si el.Ad,se întorsese.

-Buna!spuse ea zâmbind

El nu răspunse doar schița un surâs.

- Ce faci acolo?intreba ea încercând să citească mesajele pe care le trimitea el.

Din nou el nu spuse nimic si incerca sa ascundă telefonul

Ella renunță sa încerce să poarte cu el.

A doua zi el lipsea din nou.Pe la amiază fata primi un telefon de la prietena ei,care ii spuse ca trebuia sa se întâlnească la cafenea,urgent.

Alarmată,Ella merse la cafenea.Prietena ei stătea singura ,la o masă.Iar la masa de langa stătea iubitul ei,care se ținea de o mână cu alta fata...Sentimentul pe care il simțea era de nedescris....Simțea furie, tristete,gelozie.Toate la un loc ,dar si altele.Dar a trecut peste cu ajutorul prietenei ei si noului ei iubit.

Stiu ca e cam exagerată.Oricum eu sper ca te-am ajutat.


elenasirbu62: Asta ți s-a întâmplat cumva??
maraaa10: Nuuu dar pot sa pun ca am experienta in lucruri de genul...Filmelor de dragoste le datorez asta
elenasirbu62: E foarte frumos......!!!
Răspuns de larisucalarisa9
3

Răspuns:

A fost odată un cuplu fericit și totul a fost bine și frumos până când băiatul se pregăti să plece în armată. Iar băiatul îi spuse să îl aștepte un an de zile până se întoarce el din armată. Fata îi mărturisi că îl așteaptă dar din păcate aceasta la mințit pe baiat si într-o zi sa măritat cu altcineva . La un momendat băiatul se întoarse din armată să vină să își vadă iubita iar pe drum se întâlnise cu o bătrână și aceasta ia spus să meargă la biserica că ea își ia cununia religioasă. Băiatul ia spus fetei să fie blestemată și nefericită că ia spus fata că 9 luni îl va aștepta să vină din armată. Sper că este de folos

Alte întrebări interesante