Limba română, întrebare adresată de Dadia, 9 ani în urmă

Scrie o compunere de maximum 300 de cuvinte cu titlul noiembrie folosind cuvintele:pretutindeni,infiorator,aspru,a sfarma,miez, a alunga si ostenit.
Va rog ajutati-ma cat mai repede!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de DedMozaY13
4
Incurind vine lune noiembrie, aproape sfirsitul toamnei, frunzele cad de pe copaci,iarba se ingalbeneste. In luna noiembrie la noi sosesc oaspeti iar noi ii ostenim. Exista o zi infioratoare se numeste HELOWIN ea se sarbatoreste in alte tari dar la noi nu. Iarna va lua contrulul asupra toamnei. Mie imi place anotimpul noiembrie deoarece se intimpla multe lucruri interesante si minunate.

DedMozaY13: uite la mine in profili am dat 1 intrebare
Dadia: ok
Dadia: ne ajutam reciproc!
DedMozaY13: ok
Dadia: Deci sa incepi textul cu primele 4 propozitii pe care ti le-am scris si in rest sa folosesti cuvintele pe care ti le-am dat!
DedMozaY13: E 1 zi de luna noiembrie afara e foarte rece eu plec cu prietenii la joaca. Ne jucam in diferite jocuri amuzante. Era o zi ca oarecare au venit mai multi copii si ne jucam impreuna a inceput niste tresariri ciudate. Cind de o data brusc s-a facut cald. Am fost uimiti de ce sa intimplat deoarece niciodata nu sa intimplat asa ceva. A doua zi au venit la noi oaspeti iar noi i-am ostenit. Iarna va lua controlul asupra toamnei deoarece toamna este pe sfirsite.
DedMozaY13: Este o zi infioratoare in alte tari se numeste HELOWIN la noi nu se sarbatoreste. Mie imi place luna noiembrie deoarece se intimpla multe lucruri ciudate
DedMozaY13: am terminat:D:D
Dadia: mersi
DedMozaY13: tu ai compus poezia care meai scriso sau ai luato de pe net?
Alte întrebări interesante