Limba română, întrebare adresată de andreeaionescu579, 8 ani în urmă

scrie o compunere ,de minimum 150 de cuvinte ,despre forță naturii,valorificând atât textul lui Dumitru vorbea,cât și cunoștințele și experiențele tale .​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Allesia083
18

Răspuns:

Natura ne schimba, ne limpezește gândurile, eu ador sa ma duc măcar o data pe lună in pădure, sa culeg fructe, sa gasesc animale si sa le îngrijesc.

Într-o zi cand ma plimbam printr-o pădure mare si plină de tot felul de minunății, vremea se strică, a început sa plouă, sa tune si să fulgere. Panicat/Panicata a m-am urcat într-un copac, acolo am rămas 30 de minute, apoi am coborât, mare greșeală am făcut. Căutând o ieșire din pădure, m-am rătăcit si m-am panicat si mai tare. Peste ceva timp, când cerul devenise din nou senin,m-am mai calmat si mi-am amintit cum sa știu unde sunt, m am dus la cel apropiat si m-am uitat sa vad unde e mușchiul. Acesta indica mereu nordul, iar ieșirea era in sud-vest asa ca am calculat sa vad unde e vestul, știam unde e sudul si am pornit la drum.

Peste 2-3 ore am reușit sa ies din pădure, eram înfometat si însetat, in departare am văzut o gogoșerie, neavând niciun ban, a trebuit sa ma rog de vânzătoare sa-mi dea o apa si o gogoașă.

Văzându-mă, cred ca i s-a făcut puțin mila si m-a ajutat.

Prin aceasta întâmplare mi-am dat seama de puterea naturii. Aceasta întâmplare m-a schimbat, să fiu mai responsabil, sa stiu sa-mi port de grijă.


hakerbosss: textul nu respectă cerita
Allesia083: atunci fa tu un text mai bun...
Alte întrebări interesante