Limba română, întrebare adresată de iusu85, 7 ani în urmă

Scrie o compunere de minimum 150 de cuvinte in care sa prezinți o întâmplare emoțională din viata ta, INCLUZAND O SECVENȚA DESCRIPTIVĂ!!
(ofer coroana doar la răspunsul care ma ajuta cel mai mult! Precizez ca aceste Exercițiu este dintr-o culegere cu teste pentru Evaluarea Naționala!! Clasa a 8 a)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de krillborseiv
2

Într-o zi de vară, am decis să merg cu prietenii mei la o plajă din apropiere. Ne-am îmbrăcat în costume de baie, am luat prosopurile și ne-am îndreptat spre locul nostru de întâlnire.

Pe drum, am văzut un câine fără stăpân care era foarte sărac și flămând. Mi-a atras atenția când l-am văzut mâncând o bucată de pâine aruncată de cineva pe marginea drumului. M-am apropiat de el și i-am oferit o bucată de pâine. El a înțeles imediat că era un prieten și a început să se joace cu mine.

Am înțeles că acest câine era abandonat de cineva și că avea nevoie de ajutor. Așa că am luat câinele cu mine și am întrebat pe toți cei pe care îi cunoșteam dacă știu cine este stăpânul acestui câine. Dar nimeni nu știa.

Am decis să-l iau acasă și să-l adopt. Am botezat câinele "Buddy" și l-am îngrijit cum am putut mai bine. Am mers cu el la veterinari, i-am cumpărat mâncare și l-am învățat câteva trucuri simple. Buddy a devenit rapid un membru al familiei noastre și ne-a adus atâta bucurie în viața noastră.

Aceasta a fost o întâmplare emoțională pentru mine pentru că am reușit să salvez viața unui câine și să-l fac parte din familia mea. Am învățat că, atunci când ajutăm pe alții, putem aduce atât de multă fericire în viața noastră și a altora.


iusu85: Bun… uite cum începem… secvența descriptivă, nu-i… emoționantă nu a fost…
Alte întrebări interesante