Limba română, întrebare adresată de barburobert578, 8 ani în urmă

Scrie o compunere, de minimum 150 de cuvinte, în care să-ți exprimi opinia despre importanța continuării școlii în mediul on-line.

În compunerea ta, trebuie:
- să-ți exprimi opinia în legătură cu importanța școlii în mediul on-line;
- să prezinți două avantaje și două dezavantaje;
- să îți susții opinia cu argumente potrivite;
- să ai un conținut adecvat cerinței formulate;
- să respecți precizarea referitoare la numărul de cuvinte.
Îmi trebuiue urgent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de NounCluj
27

Răspuns:

Scoala este cel mai bun mediu de a-ti dezvolta abilitatile, de a-ti face prieteni noi si cel mai important : de a-ti cladi un viitor. Din punctul meu de vedere considar ca scoala online are o importanta deosebita deoarece ne ajuta sa ne dezvolta. Este evident ca nu este ca atunci cand mergeam la scoala dar din cauza vremurilor actuale trebuie sa ne adaptam.Avantaje sunt multe, un bun exemplu ar fi ca ne putem mentine creierul in forma prin exercitiile pe care le facem la scoala online, iar alt avantaj ar fi ca ne putem revedea colegii si profesorii de la distanta...asa cum este recomandat.Dezavantaje sunt: profesorul nu prea poate explica asa cum explica la scoala, iar elevii trebuie sa vorbeasca pe rand pentru a se putea intelege. Alt dezavantaj este ca orele nu se mai pot desfasura atat de bine ca inainte (un test nu se poate da pe platoformele online)

Din punctul meu de vedere este importanta si scoala online chiar daca nu functioneaza la fel de bine ca cea in real life.

Alte întrebări interesante