Limba română, întrebare adresată de Belieber1994123, 8 ani în urmă

Scrie o compunere de o pagina de caiet mare in care sa faci asemănari din viata reala si din viata de pe calculator

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Farben
1
  În viața noastră interacionăm în multe medii, de exemplu cel real și cel virtual. La prima vedere, mediul real și cel virtual pot părea foarte diferite, cel din urmă fiind foarte superficial, pentru că se desfășoară în spatele unui calculator, dar există și multe asemănări, care le leagă pe cele două.
  O primă asemănare este socializarea, care se realizează în ambele medii. În cel real pe cale orală și în cel virtual în scris, dar în ambele se pot dezvolta relații frumoase de prietenie între oameni, datorită discuțiilor despre școală, pasiuni, școală și multe altele. 
   De asemenea, o altă asemănare sunt informațiile, de care avem parte, de exemplu, în cadrul școlii, în viața reală, datorită profesorilor și oamenilor calificați, dar și în mediul virtual, datorită căruia putem găsi orice informație într-un timp foarte scurt, de multe ori într-adevăr bune, precum enciclopediile online.
  Totodată, atât în mediul real, cât și în cel virtual este necesar să fim precauți și să evităm discuțiile conflictuale și locurile periculoase, care ne pot afecta în mod negativ.
  Așadar, cele două medii cuprind multe asemănări și cuprind o serie de beneficii, dacă învățăm să diferențiem elementele negative de cele pozitive.

Sper să te ajute câteva dintre aceste idei.
  
Alte întrebări interesante