Limba română, întrebare adresată de ItachiUchiha6896, 8 ani în urmă

"Scrie o compunere de sub forma unei pagini de jurnal, de minimum 150 de cuvinte, despre posibilitatea de a afla sau de a invata lucruri noi pe parcursul unei calatorii. Pagina de jurnal este datata 1 februarie 2021 si trebuie sa cuprinda prezentarea unei emotii sau a unui sentiment din timpul calatoriei, o secventa narativam una descriptiva si una explicativa"

Va rog, ajutati-ma ca mi a dat profa toata tema asta si sunt bata la romana :)))

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anonim123461
2

Draga jurnalule 1 februarie 2021

Azi am fost cu trenul,pe parcursul călătoriei am văzut mulți cei înalți si vârfurile lor ascutite ,cum copacii păreau să se miste,într un final am ajuns la Bușteni, simțeam cum imi crapă spatele ,cand am ajuns si ma m cazat am făcut un duș ,și după ma m plimbat prin zona totul arata ddepoveste.Am luat telecondola și am mers la Crucea Caraiman era atât de imensa ,după acea am fost sa experimentez traseul ,îmi plăcea la nebunie mirosul de munte,si râurile care mergeau în vale și plecau de cascada mare .A fost o excursie nemaipomenită

Draga jurnalule ne vedem data viitoare cu drag(numele tau)

sper ca te am ajutat:))


Utilizator anonim: oribilă
ItachiUchiha6896: Daaa.... Multumesc mult! M am certat luni cu profa cand mi a dat tema si mi am bagat picioru' ca ne verifica luni si am pus o de atunci casa aiba timp lumea sa raspunda. Mersi mult!
anonim123461: da
anonim123461: nu doar mi e mi a scris
ItachiUchiha6896: aolo, abia acum o citesc
ItachiUchiha6896: nu i de bine :))
Alte întrebări interesante