Limba română, întrebare adresată de cicielefantu, 8 ani în urmă

Scrie o compunere de tip autoportret, de cel puțin 70 de cuvinte, în care să folosești un limbaj expresiv(artistic). Compunerea va avea titlul ”Cine sunt eu?”

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de evelin35
4

Răspuns:

Cine sunt eu ?

Eu sunt o fata /băiat care încă își caută rostul în viața asta ,care accepta orice provocare . Pentru el /ea orice e o noua provocare . Nu dau înapoi niciodată și mereu merg cu capul sus și înainte . Nu îmi pasă ce crede lumea despre mine ,eu știu cine sunt și ce pot face . Mereu incerc lucruri noi și incerc sa ii ajut pe alti .

Sunt acea persoana care nu se gândește doar la el /ea ,se gândește la toți . Nu m-am pus niciodată pe primul loc . Pentru mine toți sunt importanți . Sunt acea persoana care isi iubește familia și prietenii . Mereu i-am ajutat pe alti ,dar multi mai călcat în picioare . Și-au bătut joc de mine când eu ii ajutam .

Dar nu am renunțat să îi ajut . Chiar daca se comportă urât cu mine eu tot ii ajut . De ce ? Pentru că și eu am fost ajutat la rândul meu și am suflet ,nu ca alți . Nu am multi prieteni,dar macar știu că am puțini și de încredere . Acum incerc sa îmi trăiesc viața, pentru că avem doar una și e prețioasă . Acum că știți cine sunt eu vă întreb pe voi ,,Cine sunteți cu adevărat?" .

Sper că te-am ajutat!!


cicielefantu: mersii mult
evelin35: nu ai pentru ce
Alte întrebări interesante