Limba română, întrebare adresată de Alexia178, 9 ani în urmă

scrie o compunere decel mult 15 r


HawkEyed: pe ce tema compunerea?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de smilehappy
3
                                   Amurg de toamna

   Toamna este un anotimp fermecator , frunzele ce compun minunatul covor multicolor dau un plus de viata lumii. Amurgul de toamna este fenomenul meu preferat din anotimpu toamna.
    Soarele mai coloreaza partea de apus a cerului intr-o culoare magica.Parca cerul ia foc in lumina amurgului.Totul e magic.
    Minunatia acestui fenomen ce re loc pe imensitatea cerului imi umple inima de magie si ma face sa cred ca pot sa zbor mai sus de nori acolo unde doar Dumnezeu si ingerii sa pot sa controleze minunatul fenomen de amurg.
     Eu prefer cel mai mult amurgul de toamna , deoarece culoarea amurgului de toamna se asorteaza perfect cu cea a frunzelor ruginite si aurite de venirea toamnei.Amurgul de toamna da o culoare rosie atmosferei , parca ai fi pe o scena frumos conturata de niste reflectoare rosii.
     Aceasta scena este o scena care are un loc aparte in inima mea si nu se poate compara cu niciuna dintre scenele lumesti este o scena pe care a lasat-o  Dumnezeu pentru oamenii care nu cunosc senzatia aceasta de scena cu o lumina orbitoare.
     La final de amurg toate lucrurile ce mi-au umplut inima fug cu o viteza prea mare ca sa le pot prinde din urma.Apoi imi amintesc cu tristete ca eu nu am aripi ca sa pot zbura spre zarile inalte si ca sunt intr-o lume in care oamenii nu sunt atat de buni ca ingerii de langa Dumnezeu.

maridani90: Bravo ai scris mai mult decat celalalt
smilehappy: Multumesc!
Alte întrebări interesante