Limba română, întrebare adresată de Mara814, 8 ani în urmă

Scrie o compunere descriptivă de aproximativ 15 rânduri in care să prezinți o grădină cu flori, primăvara. Folosește imagini artistice. Då un titlu potrivit compunerii.URGENT ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de svetlanacornica275
0

Răspuns:

A sosit mult așteptata primăvara. În fiecare gradina încep sa se Ivească lalele și altele. Timpul de afara este minunat , cu un aer proaspăt și curat. Copiii sunt bucuroși de revenirea primăverii. Oamenii încep lucrările prin grădini ș.a.

Succes!!

Răspuns de orosantonia5
0

Răspuns:

Gradina primavara

Pefereastra aburita de roua umeda se zarea o gradina inconjurata de flori multicolore.

Mirosuri se imbinau ca intro supa de legume cu tot felul.Mirosul de verdeata,mirosul de florile abia imbobocite,mirosul de ploaie firava de primavara.Niste iepurasi micuti se bicurau de minunatiile acestora.Razele soarelui se prelingeau pe suprafata multicolora de flori parca alcatuiau un covor.Iarba dansa pe suprafata solului.Pe copaci pasarile tineau concerte neintrerupte.Insectele misunai la tot pasul.Acestea vesteau venirea fiecarui anotimp geros sau secetos.Scoarta copacilor batrani era incalzita de razele fiebinti ale soarelui.

Primavara este cel mai frumos anotimp din timpul anului fiindca toate vietuitoarele se dezmortea de la frigul geros al iernii.

Alte întrebări interesante