Limba română, întrebare adresată de mihneainfinit67, 8 ani în urmă

Scrie o compunere descriptivă despre curtea școlii, pana mâine, dau coroana, 300-400 cuvinte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de picky2020
0
Curtea scolii mele este un loc minunat, unde eu si prietenii mei ne petrecem pauzele. Acolo se pot intampla lucuri fericite, dar si triste. Curtea scolii are un perimetru de 20 metri, o insula de beton inconjurata de iarba, multi pomi fructiferi, si multe floricele. Curtea este curata, deoarece noi, elevi si doamnele profesoare ne ocupam de faptul ca nimeni sa nu arunce mizeri pe jos, incat sa ii deterioreze aspectul. Eu sunt clasa a VI-a (sau ce clasa esti tu) si am invatat ca este bine sa protejam, nu doar curtea scolii, toata natura.


Sper ca te-am ajutat
Răspuns de ciobanucristian0102
0

Răspuns:

La noi in scoala este o curte mare si frumoasa. aici cresc flori si copaci. astazi iesind in curtea scolii am plantat brazi. neam distrat de minune. am intrat apoi in scoala. cand am privit la geam am vazut afara clasele primare cum se jucau, alergau si radeau. langa ei erau si profesorii.

afara era cald si bine asa ca am iesit si eu in curtea scolii. copii fugeau in jurul meu iar eu zambeam. mai jos se afla un havuz. este chiar uluitor. acolo curge apa lin, iar in jurul havuzului sunt arbori, brazi si tufisuri. iarba este verde si cand ma plimbam simteam mirosul ierbii. mam intors inapoi pentru ca aveam ore. incepusem lectia si am privit geamul toata lectia uitanduma la copiii care imi zambeau mie de afara...


ciobanucristian0102: coroana te rog !!!
Alte întrebări interesante