Limba română, întrebare adresată de tudornecea, 8 ani în urmă

scrie o compunere descriptivă in care sa descri natura toamnei
Este Urgent!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de motanulgrozav
0

Răspuns:

    Toamna este perioada unică din an care oferă un tablou perfect de culori și peisaje spectaculoase. Este unul dintre cele mai iubite și îndrăgite anotimpuri, care i-a inspirat chiar și pe marii scriitori ai tuturor vremurilor prin bogăția și capriciile ei.
    Atmosfera devine ușor melancolică, mai rece pe zi ce trece, iar culorile aprinse ale copacilor alcătuiesc adevărate tablouri ale naturii. Prin bogăția și frumusețea ei, toamna reprezintă anotimpul surprins atât de des de autori în lucrările lor. Cu ocazia sosirii acesteia, am pregătit o colecție de citate despre toamnă care ne pot inspira să tratăm fiecare zi ca pe un nou început, uimitor și plin de noi oportunități.
    Când toamna ne ajunge la suflet prin frumusețea ei, parcă vrem să o exprimăm prin câteva citate despre toamna sau statusuri despre toamnă. Schimbarea naturii toamna, prin îngălbenirea frunzelor, scurtarea zilelor și soarele care nu mai încălzește așa de tare ne aduce nostalgii dar și bucuria de a sta din nou acasă, cu o cană de ceai bucurându-ne de liniște și cămin.
    Nici frumusețea primăverii, nici a verii nu au atâta grație cât am văzut într-un singur chip al toamnei.



Sper ca te-am Ajutat!


tudornecea: multumesc mult
motanulgrozav: cu multa placere!
Alte întrebări interesante