Limba română, întrebare adresată de silviu363974, 8 ani în urmă

Scrie o compunere despre bunica 10-20 de rânduri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iacomicatalina16
0

Este o zi de de vineri frumoasa si astazi m-am gandit sa merg la Bunica.

Imi i-au lucrurile si merg sa o vizitez pe Bunica mea , parcurg cei cati Kilometri si în sfarsit ajung la Bunica.

Era atât de bucuroasă că am venit la ea .Am îmbrățișato si apoi am intrat înăuntru după un timp Bunica îmi spune stii eu nu pot sa dovedesc sa termin toate aceste lucruri de facut singura ,ai vrea sa ma ajuți.

Eu foarte bucurosa spun sigur Bunico eu te ajut cu mare bucurie .

După cea am terminat toata treaba i-au o pauză și Bunica la fel si îi spun .Bunico stiu ca îți este foarte greu să faci toate aceste lucruri singura si m-am gandit la ceva aș vrea sa vin în fiecare zi sa te ajut cu treburile casei fiind ca te iubesc mult Bunico si tin foarte mult la tine ,mai țin minte cand eram de 5 ani si veneam aici cu mama iar tu bunico ma rasfatai atat de mult si ma iubeai atat de mult ești o bunica minunată si cu un suflet foarte bun si am sa te ajut toata viata mea.

Bunica cu lacrimi în ochi ma îmbrățișează și îmi spune la ureche ești o copilă minunată și cu un suflet foarte mare ma bucur ca ai crescut mare si acum ma ajuți la greu ești o fată foarte ascultatoare.

Apoi am început si eu sa plâng auzind vorbele bunici si am realizat ca este o bunica care ma iubeste cu adevarat cu lacrimi în ochii me-am aminti ca e-am promis ca o voi ajuta toata viata si da asa ma sa fac .

Sper ca te-am ajutat si sper sa fie o compunere bună.

Alte întrebări interesante