Limba română, întrebare adresată de mariana498, 8 ani în urmă

scrie o compunere despre iarna ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sorinmarian29p5hgbi
3

Despre iarnă pot spune ca este un anotimp foarte frumos. Copiii ies afara la joaca, nu mai stau pe telefoane sa se joace brawl Stars. Fac oameni de zăpadă, fac îngeri și se bat cu bulgari.

Iarna este anotimpul meu preferat. Nu știu ce m-aș face dacă nu ar fi iarna. Din păcate, acum sunt răcit și nu ma pot juca cu prietenii în zăpadă fina ca zahărul.

Îmi doresc ca ea, sa îmi audă dorința și sa nu mai fiu răcit penteu a mă putea juca și eu cu prietenii.

Sper ca te-am ajutat!

Răspuns de antonia5194
3

Răspuns:

Iarna

Este Ajunul Craciunului. Totul in jur acoperit cu o patura alba, imaculata si pufoasa de zapada. Bradul este impodobit, iar darurile sunt impachetate. Il astept cu nerabdare pe Mos Craciun. Mama pregateste tot feluri de gustari minunate cum ar fi sarmale, prajituri, friptura de porc, iar eu privesc pe geam fulgi de nea, pe strazi, colindele rasuna, iar totul in jur arata ca-n povesti. Eu, impreuna cu familia mea, stam langa brad, mancand gustari si povestind. La noi acasa, tatal meu ma ajuta la impodobitul bradului, mama pregateste masa impreuna cu bunicuta mea, matusa si unchiu se ocupa de cumparaturi si cu decorarea casei. Craciunul este acea sarbatoare,atunci cand esti aproape de cei dragi. La noi in familie nu numai ca primim ci si daruim daruim cadouri. Pentru mine, Craciunul este o sarbatoare in familie, iar impodobirea bradului si cadourile, fac parte din farmecul ei. Un lucru mai frumos decat, POVESTE DE CRACIUN,, in familia mea nu exista. Asa este Craciunul la mine acasa si asa va fi mereu"

Sper ca te-am ajutat!!!

Alte întrebări interesante