Limba română, întrebare adresată de pamfiloiucrina, 9 ani în urmă

Scrie o compunere despre iarna. Cum este cerul? Dar dealurile? Cum este vremea? Care sunt sentimentele tale in acest anotimp? Dai un titlu potrivit compunerii tale. Va rog sa ma ajutati.


cioroianuirina: O zi de iarna

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
6
                                            Iarna , o iluzie

Ce inseamna de fapt iarna? Inseamna sa ninga?Nu, sunt ierni in care nu ninge. Reprezinta sarbatoriile? Nu , ele pot fi si in timpul anului . Cuvantul "iarna" , reprezinta inghetul, pustiul , singuratatea . Natura , exprima toate aceste elemente, prin cerul gol, care preia culori blurate pana la linia orizontului  unde se frange in dealurile fara viata peste care gerul taios trece inghetand peisajul . In fiecare iarna , analizez tot cea ce se intampla, toate fenomenele ma fac sa ma simt singura, deprimata , goala pe interior , ma forteaza sa ma prefac intr-o alta persoana, sa schitez un zambet cand nu este cazul , sa nu atrag atentia, sa fiu lasata in pace , simt ca acestea 3 luni, este timpul meu de refugiu.

Utilizator anonim: e mai ciudata, dar de fapt aceasta este parerea mea sincera....ce crezi?
pamfiloiucrina: Imi place ce ai scris
Utilizator anonim: mersi :) cati ani ai?
pamfiloiucrina: Eu am 27 de ani dar copilul meu umbla pe profilul meu.
Utilizator anonim: A bine... o sa-i foloseasca la ceva ce am facut sau am scris degeaba? =)))
pamfiloiucrina: Sper ca da.
Utilizator anonim: Ok :)
pamfiloiucrina: Multumesc mult
Utilizator anonim: Npc
Răspuns de pisicutatha62
3
Magia Craciunului In ajunul Craciunului,afara ningea lunistit,pomii erau acoperiti de o plapama dealbinute albe,casa miroasw a bunatati....iar,eu stau si privesc bradul impodobit cu frumoasrle glubulete. Privind la el ma gandesc cecadou o sa primesc si anul acesta stiind ca am fost cuminte si am impodobit bradul cu multa dragoste si pasiune! Bradul care sta in coltul camerei dar care lumineaza toata camera cu luminitele lui multicolore! Cat timp stateam si il asteptam pe Mos Craciun am adirmit. Visam ca bradul imi multumeste ca l.am impodobit asa frumos si spunea ca ii v.a sp Mosului sa.mi aduca un cadiu frumos! In dimineata de craciun cand m.am trezit am vaxut sub brad cadoul care mi.l doream de multa vreme! A fost un Craciun de neuiat! Sper sa iti fie de folos!

cioroianuirina: O zi de iarna
Alte întrebări interesante