Limba română, întrebare adresată de ndneh, 8 ani în urmă

scrie o compunere despre primavara care sa aiba 30 de adj.cu grad de comparatie si 30 de adj.fara grad de comparatie.Urgent.!!!Dau coroana!!!si puncte!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mihamihaela200p9ssl7
0
În cea mai friguroasa primavara din cate am trait zapada alba ca laptele a disparut cu greu. Ghioceii blanzi si chinuiti de aceasta se va da departe pe fereastra casei. Cea mai mica si trista zambila sta regina printre ghiocei deoarece suratele ei mai mare au plecat de langa ea din cauza faptului ca ea imbartaseste culoarea cu ghioceii. Iarba, foarte mica acum mangaie niste zambile sensibile iar niste randunele la fel ca vrabiutele la marime, isi fac casa acum in pinii din spatele casutei mele, dar parca mai harnice sunt vrabiile ca trebuie sa-si hraneasca puii ca niste mame devotate ce sunt. Ciorile cu pene de culoarea carbunelui sunt mai putin corecte in comparatie cu cele prezentate mai inainte deoarece fura mancarea lor.
Dar tabloul acesta este perfect. Toate pasarile isi fac treaba asa cum stiu la fel ca florile care stau ca niste modele pe podium, gata sa fie pozate. Aceasta este primavara de pe geamul casutei mele.
Alte întrebări interesante