Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

scrie o compunere despre un caine preferat.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Voden
64
Câinele meu se numește BoBiță și are un an,nu este mare de statură dar este drăguț. Îmi place să mă joc cu el mai ales în zilele călduroase deoarece mi se pare că el are mai mult chef de joacă.
BoBiță nu este un caine de rasă,l-am adoptat la vârsta de o luna.Este băiat, este maro cu o coadă stufoasă și minunată, are ochii căprui spre verde .Este o scumpete de animal.
Îl iubesc pe BoBiță și de aceea îmi petrec cea mai mare parte din zi alături de el.Nu îmi plac câinii atât de mult,dar el merită atenție. ❤❤❤

Voden: Cu toată plăcerea!
Voden: 12 ani
Voden: mulți înainte
Voden: nu
Răspuns de covacii
27
                                       Cainele meu preferat
Animalul meu preferat este cainle deoarece este un animal fidel care nu te lasa la greu si vigilent care te apara si are grija de tine.
     Rexi este un caine frumos , de culoare maronie , mic de statura , cu un cap mic si niste mustati foarte mari.Este foarte prietenos cu ce-i pe care-i cunoaste dar foarte agresiv cand copiii il deranjeaza. Are grija de casa, ne fura pantofii, de sub usa , are grija de pasarile din curte , ne anunta cand  intra cineva in curte si mai are multe calitati si defecte.
         Il iubesc foarte mult pe Rexi si mi-ar parea rau daca i s-ar intampla ceva vreodata.
   Sper ca te-am ajutat!!!
 

covacii: a mea ai citit sau am facut degeaba?
Voden: Frumos, dar cum reușești să lași alineatul? Eu când răspund totul se dă de la capăt
covacii: coroana la cine dai?
Alte întrebări interesante