Limba română, întrebare adresată de Ea123, 8 ani în urmă

scrie o compunere din prima zi de scoala

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
15
Este o zi frumoasa de toamna a inceput scoala : Prietenii mei ma asteptau sa vin langa ei... Dupa am intrat in clasa noastra era foarte frumoasa dar au venit 4 elevi noi la clasa a 8 ... Eu vorbeam cu prietenii mei care ma sustin si glumesc intruna.Prima zi de scoala a fost frumoasa am facut poze am vorbit cu colegii am scris orarul si am plecat acasa.Mult succes!

cocanlaurentiu5: Este o zi frumoasa de toamna a inceput scoala : Prietenii mei ma asteptau sa vin langa ei... Dupa am intrat in clasa noastra era foarte frumoasa dar au venit 4 elevi noi la clasa a 8 ... Eu vorbeam cu prietenii mei care ma sustin si glumesc intruna.Prima zi de scoala a fost frumoasa am facut poze am vorbit cu colegii am scris orarul si am plecat acasa.Mult succes!
cocanlaurentiu5: baaa cum avem acelasi raspuns
Ea123: va multumesc la amindoi
Răspuns de Luisa057
18
A venit toamna. Zilele de vacanță sunt pe sfârșit. Aștept cu nerăbdare începerea noului an școlar pentru a-mi revedea colegii și pe doamna invatatoare.
În sfârșit ziua mult așteptată a sosit. M-am trezit mai devreme ca de obicei am servit în graba micul dejun, mi-am îmbrăcat uniforma și am plecat grăbita la scoala.
Iată și școală! Curtea părea neîncăpătoare pentru mulțimea care se adunase. Roti păreau fericiti!
După câteva momente, s-a făcut liniște semn ca începea festivitatea.
După clinchetul zglobiu al clopoțelului am intrat în clase.
Bucuria revederii și urările primite din partea cadrelor didactice m-au făcut sa ma simt încrezător și dornic sa obțin rezultate foarte bune la învățătură.
Prima zi de școală va rămâne pentru mine o zi de neuitat!

Ea123: roti sau taoti
Ea123: toti
Alte întrebări interesante