Limba română, întrebare adresată de Andrei098700, 8 ani în urmă

Scrie o compunere/ eseu , de 15-20 de rânduri, care să cuprindă gândurile dvs. despre eroii din zilele noastre- părinți , medici, profesori etc.
Pentru conținut, vei primi 16 puncte, iar pentru redactare, vei primi 4 puncte (utilizarea limbii literare – 1 punct; logica înlănțuirii ideilor – 1 punct; ortografia – 1 punct; punctuaţia – 1 punct).


avadaneirazvanotn82w: Este dintr-o varianta sau ceva?
Andrei098700: nu

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de avadaneirazvanotn82w
3

Răspuns:

Cu toate acestea mai există eroi! Şi nu doar unul! Oameni care trec pe stradă nebăgaţi în seamă, obişnuiţi, comuni, care la prima vedere nu ies cu nimic în evidenţă, dar care, sunt cu adevărat nişte eroi. Dependenţii în recuperare! Nu sunt cuvinte mari acestea şi nici o încercare de a le închina vreo odă. Adevăraţii eroi ai zilelor noastre, nu sunt ca de odinioară cei care învingeau adversarii în turnire sau dueluri, care conduceau armatele în luptele contra duşmanilor şi aşa mai departe, ci cei care duc lupta cu propria persoană căzută şi… înving. Sunt cei care recunosc starea în care au ajuns şi au curajul de a se schimba. Sunt oamenii care au curajul să se recunoască înfrânţi şi să o ia de la capăt, să se ridice după recădere şi să pornească la drum mai puternici… lupta cu propria persoană căzută este cea mai grea luptă pe care o dăm.

Explicație:

Nu stiu cat de buna este, sper sa te ajute, bafta!

Alte întrebări interesante