Limba română, întrebare adresată de gherasimelisa, 8 ani în urmă

scrie o compunere în care sa descrii o călătorie pe univers dau coroana, ✨​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de IvanosaurusX
0

Explicație:

Matei si Radu erau prieteni inca din copilarie. Visul lor era sa ajunga in spatiul cosmic, vizitand toate planetele galaxiei. Maya, o fata din cartier, avea aceelasi vis ca si băieții. Ei s-au cunoscut atunci cand Matei a vazut-o pe Maya pe strada, cu o carte despe spatiu in brate. Cei trei au gasit o metoda sa ajunga in spatiul cosmic; printr-un portal antic de pe teritoriul Statelor Unite. Cei trei

au gasit portalul in scurata vreme,deoarece parintii lui Radu erau arheologi.Ei au intrat in portal si au ajuns in spatiu. Dar cum se intorceau acasa?!

Răspuns de mihaela201081
0
Eu dacă as pkeca in univers as pleca ca sa explorez cele nevăzute de nimeni.
As cauta sa văd cât de frumoasa arată planeta noastră din spațiu și apoi din univers ,sunt sigura ca voi rămâne uimita căci o voi vedea in realitate.As vrea sa arat lumii dovezi dacă exista sau nu extratereștri.As fi bucuroasa dacă as pkeca cu câțiva experți care sa ma ajutat sa explorăm locuri din universul care este infinit .as vrea sa descoper o noua lume unde poți supravetui,o lume in care trăiau creaturi miraculoase care acum e pustie și noi sa o recreem și sa putem sa facem lucruri frumoase și unice.
Aceasta calatorie necesita mult timp ,multă organizare și multă oboseala însă cred și sper ca când voi fi mai mare o voi realiza și voi obține din ea mari succcese !!!!


Sper ca team ajutat!!

mihaela201081: Coroana????
mihaela201081: Pls
Alte întrebări interesante