Limba română, întrebare adresată de baesucosmin900, 8 ani în urmă

Scrie o compunere în care să prezinți un membru al familiei tale sau persoană în care ții foarte mult În compunerea ta vei respecta următoarele cerințe vei prezenta cel puțin trei însușiri fizice ale acestei persoane și o întâmplare din care să reiasă însușiri sufletească pe care o are alege un titlu potrivit compunerii vei redacta compunerea în 10 12 rânduri Vei avea grijă la scrierea corectă a cuvintelor și la așezarea textului în pagină​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de deliaalexandra481
4

Multe persoane zic ca mama e o persoana rea, dura, egoista, neintelegatoare ,dar ei se înseala! Mama este cea mai buna, iubitoare, intelegatoare, frumoasa, mereu are timp de mine , ma iubeste nu ma cearta. Multi copii din clasa mea sunt invidiosi pe mama !

Ieri am mers cu mama intr-un parc de distracti ne-am distrat foarte mult, la ora 18;00 s-a inchis! in timp ce mergeam acasa am vazut un barbat cum isi batea joc de un copil al strazii mama nu a acceptat asa ceva si a sunat la politie , pana a ajuns politia mama a intervenit si a salvat copilul iar dupa la luat acasa ia pus de mancare is dat niste haine ! Atunci mama a vorbit cu tata si au decis sa adopte acest copil! El acum este fericit alaturi de noi!

(sper ca e Buna) ❤

Alte întrebări interesante