Limba română, întrebare adresată de Belnea12, 9 ani în urmă

Scrie o compunere narațiune(întâmplare) petrecută lângă un lac în excursie(15-20 rânduri).
Am nevoie urgent!! Ajutor!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de smarty
6
    Nimic nu prevestise intamplarile stranii. A fost o adevarata lectie!
    Totul a inceput intr-o seara de sambata cand m-am decis sa plec cu familia la munte, intr-o mica excursie. In ziua urmatoare am plecat si la venirea pranzului eram deja intr-un loc bun, unde urma sa ne instalam corturile.
    Langa noi se afla un lac deosebit despre care se spusesera multe lucruri, printre care si faptul ca ar fi bantuit. Cine ar fi crezut asa ceva? Totusi, nu ne-am lasat influentati de niste istorisiri aparent stupide.
    A venit noaptea. In primul cort stateau parintii mei, iar in cel de-al doilea ma aflam eu cu sora mea mai mica. 
    Deodata, au inceput sa se auda niste sunete ciudate. Oare de unde veneau? M-am gandit ca lacul e de vina. La urma urmei, poate auzisem niste adevaruri. Sora mea dormea, si puteam sa pun pariu ca si parintii mei faceau acelasi lucru.
    Brusc, cortul nostru a inceput sa se pateze. Pur si simplu ceva cadea pe el, si niste umbre se fluturau jucause pe langa noi. Mi-era foarte frica!
    Dar mi-am facut curaj! Eram nevoit. Cand am iesit din cort, am inceput sa rad. Afara ploua foarte tare... iar copacii isi miscau crengile in directia vantului. Imediat, am intrat in cort si am adormit relativ repede.
    A doua zi le-am povestit tuturor cele intamplate. Dupa cum am spus, a fost o lectie importanta: Nu ar trebui sa credem totul pentru ca subconstientul ar putea deveni principalul nostru adversar.
    

Belnea12: Mersi! :)
Alte întrebări interesante