Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Scrie o compunere narativa de 15-20 de randuri .in care sa-ti imaginezi o experienta propie fie ca imblanzitor de lei ,fie ca protector al acestei specii amenintate cu disparitia....Dau 100 de puncte,dar va rog sa o faceti pana maine (joi)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de frumusete1
9
                                               Imblanzitoare de lei 
 
  
     Aveam 18 ani si vroiam sa incerc experiente noi . Asa ca doream sa imi gasesc un loc de munca . Si am cautat vreo doua saptamani insa nu am gasit niciun loc de munca . 
     Intr-o dimineata am vazut pe un stalp un afis , despre un circ care angaja femei . Asa ca m-am hotarat si m-am dus acolo . M-au angajat imediat . Urma sa fiu o imblanzitoare de lei . Aveam o frica de nedescris , si imi era foarte frica sa nu se intample ceva graj sau leii sa reactioneze intr-un fel  anume . Prima zi de lucru a fost grea , insa usor , usor m-am acomodat , iar leii erau foarte prietenosi si buni . In fiecare dimineata ii antrenam si faceam tot felul de spectacole . Pe 25 Martie urma sa avem un spectacol national de circ . Au sosit aolo vreo 300 de persoane . Aveam foarte multe emotii . Insa cand am intrat pe scena am reusit tot , si am dus la bun sfarsit exercitiile . Eram foarte fericita . 
              Timpul a trecut , iar acum sunt tot imblanzitoare de lei . Ador aceasta meserie si o iubesc . 

Utilizator anonim: Multumesc !! :* <3
Utilizator anonim: Dar nu pot sa zic ca am 18 ani...e pentru olimpiada si na
frumusete1: Cu placere !
Alte întrebări interesante