Limba română, întrebare adresată de denisa2355, 7 ani în urmă

scrie o compunere narativa de 150-200 de cuvinte,in care sa-ti imaginezi cum un câine reușește să sensibilizeze un copil trist.
va rog repede
dau coroana ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tatiananeagu67
0

Într-o dimineață ploioasă, un copil trist se plimba prin parc. Nu părea interesat de nimic din jurul său și nici măcar nu zâmbea. Deodată, a văzut un câine mic și blănos, care se juca fericit în ploaie. Câinele a simțit că ceva nu este în regulă cu copilul și a alergat spre el. Copilul era puțin speriat, dar câinele a început să se joace cu el, să sară și să se rostogolească.

Încet, copilul s-a încălzit la câine și a început să râdă și să se joace cu el. Câinele părea să înțeleagă că copilul are nevoie de prietenie și a început să îl însoțească prin parc. Copilul s-a simțit mult mai bine, iar câinele a reușit să îl facă să uite de problemele sale.

La finalul zilei, când a venit timpul să se întoarcă acasă, copilul era mult mai fericit decât la începutul zilei. Câinele îi adresase câteva priviri încurajatoare și îi dăduse câteva îmbrățișări, astfel încât copilul să își amintească că nu era singur.

Această întâlnire cu câinele a schimbat viața copilului. El a învățat că prietenia poate fi găsită oriunde și că uneori, cea mai mică ființă poate să aibă cea mai mare putere de a schimba viețile celor din jur.


denisa2355: mulțumesc !
Alte întrebări interesante