Evaluare Națională: Lb. Română , întrebare adresată de Yyuyhj, 8 ani în urmă

scrie o compunere narativa de 150 -300 cuvinte despre o intamplare petrecuta in gradina intr-o zi calduroasa

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de brianaraluca11
4

În gradina

Intr o zi frumoasa de vară am mers cu mama la mătușa mea Maria. Ea este o gradinareasa grozava și ne a invitat sa ii admiram gradina.

Fiind foarte cald ne am luat pălării și ochelari de soare și am plecat. Când am ajuns la mătușa mea și am văzut gradina cu flori am ramas surprinsa. Fiecare petala a florilor era bine evidențiată iar mirosul lor era fantastic. Era ceva sublim să văd atâtea tipuri de lalele, trandafiri, garoafe, crizanteme. În mijlocul grădinei mama a văzut un trandafir verde, așa ca s a apropiat de el. Câinele mătușii a venit în fuga. Eu m am speriat și am început să tip. Câinele a sărit pe mine cu viteza iar eu am căzut cu mana pe un trandafir. Mama m a ridicat de jos iar mătușa a închis câinele. Am luat câțiva țepi în mână asa că mama m a dus la verișorul meu la cabinet,acesta fiind medic.

Mătușa și a cerut scuze pt câinele care a scăpat din cușcă. Medicul mi a dat o crema și mi a scos tepii de trandafir. Am promis că o sa o mai vizitam pe mătușa, dar să se asigure că acel câine nu este liber.


Yyuyhj: multumesc
Alte întrebări interesante