Limba română, întrebare adresată de filipalex74, 8 ani în urmă


Scrie o compunere narativa in care sa prezinti o intamplare petrecuta in timpul unei curse de cai la care ai fost pentru a-l urmari pe verisorul tau pasionat de calarie

Am nevoie rapid va rog!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de natalia929
3

Răspuns:

Era o după amiaza plăcută. Am mers împreună cu familia mea la o cursă de cai. Verișorul meu este pasionat de călărie și astăzi va concura. Am mari emoții pentru el. Este prima lui cursă. Sper să nu se accidenteze și să câștige. A început cursa și este printre primii. Cursa s a terminat și verișorul meu a câștigat locul 2. Mă bucur mult pentru el. A fost o zi frumoasă.

Răspuns de tigrulcelbun175
0

Răspuns:

Este o zi frumoasa si calda , astazi voi asista la cursele de cai care se desfășoară pe hipodrom sau in judetul x .Caii care participă la aceste întreceri sunt supuși unui examen riguros : sa fie sănătoși, rezistenți, si de rasa nobila , cursele pot fi : cu obstacole , pe diferite distante si pe categorii de cai .Toate privirile sunt atintite asupra cailor ,sa vada care i mai rapid ,rezistent .Startul s a dat, verisorul meu participă si el la această cursă, a depus multă muncă, efort si pasiune .Este pe ultima poziție dar il vad cum isi încurajează calul .Afara a inceput sa ploua vad cum unii oameni isi fac griji in privinta cailor si in privinta tipului de pista care se desfășoară : curse pe nisip , curse pe gazon , curse pe gazon artificial.Pista este îmbibată în apa este foarte periculos ptr cai cat si ptr hochei. Caii încep să obosească sunt câțiva competitori care au căzut si părăsesc pista . Imi fac griji , parca a trecut o vesnicie si nu se mai termina , ploaia s a oprit parca a dat curs rugăciunilor mele , imi doream sa i vad pe amândoi ajungând la finalul cursei cu bine si câștigători. Parca cineva m a auzit si mi a îndeplinit dorința. S au organizat parade , petreceri focuri de artificii , noi am avut parte de o cursă de cai si de o experiență completa .


tigrulcelbun175: Multumesc , am scris un cuvant jochei dar nu am vazat corectorul a corectat si este scris gresit hochei.
Alte întrebări interesante