Limba română, întrebare adresată de mariagabriela3, 9 ani în urmă

Scrie o compunere o naratiune de 15 randuri in care sa prezinti o intamplare imaginara dupa ce iei decizia de a te teleporta intr-un spatiu dorit stind ca acest lucru este posibil. URGENT VA ROG

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
6
Am gasit in pod un aparat pentru teleportare.Am dorit mereu sa merg le luna.Asa ca m-am urcat in mașinărie si intr-o secunda am ajuns.Purtam un costum de astronaut.Pe luna era intuneric si frig.M-am decis sa plantez niste flori acolo .Aveam o grădină minunata.Apoi am facut si o casa.Era casa papusilor dar cu un aparat din masina am facut-o uriasa.Acum aveam o locuinta pe luna.Dar îmi era frica si ma plictisisem.Asa ca am plecat.Pe pământ este casa mea si mereu va fii.
Răspuns de FashionGirl11
4
Cautand aparatul meu de fotografiat,la bunica,am gasit o masina ciudata,pe ea era scris "Masina de teportat" fiind curioasa,m-am pus in ea. Si deodata m-a dus pe Marte,si eram mirata de ce vedeam :flori,zane si copii. Nu puteau sa lipseasca si cateii si masinie. Am cules niste flori pentru mama mea si le-am pus intr-u servetel. Cateii era foarte adorabili. Copilasii,mai ceva ca un baton de ciocolata,erau atat de dulci,ajutau "musafirii noi" . Zanele erau colorate,si sclipeau foarte mult,ele erau mici cat un degetel de copil,dar foarte de treaba.Am luat miculdejun. La sfarsit,am cautat masina si am plecat spre tara mea. Mamei i-a placut foarte mult florile.
Si..mi-am gasit si aparatul de fotografiat! A fost o zi foarte frumoasa!

Sper ca te-am ajutat!
Alte întrebări interesante