Limba română, întrebare adresată de dnsgardus1739, 8 ani în urmă

Scrie o compunere reala sau imaginare in care sa povestea tu o întâmplare de pe vapor.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Mara245
2
Pe vapor
Pe vapor este intens. Pe vapor când te urci prima data îți este foarte rău, dar dacă te obișnuiești este super. Am văzut o mulțime de animale marine. Delfini erau cele mai drăguțe animale marine. Valurile erau cam mari, și ai presimțirea ca te scufunzi. Pescăruși caute prin apa pești pentru a se hrăni. Vaporul era imens, dar foarte interesant. Eu eram itusiasmat de priveliște, era așa de relaxant. Pești speriați de vapor erau foarte rapizi. Nici nu puteai tine pasul cu pesti, era foarte greu. Apa era strălucitoare și calda. Afara era foarte cald.

Mara245: Și sfrsitul e: pe vapor e itusiasm!
Răspuns de Chris02Junior
2
                   O croaziera de neuitat
                 -----------------------------------

  Acum cativa ani am plecat intr-o coaziera de doua saptamani pe Mediterana impreuna cu familia mea si familia unchiului meu(fratele tatei). Eram sapte persoane in grupul nostru: cei mari, patru, verisorii mei(doi) si cu mine.
  Inca de la inbarcare am fost cu totii impresionati de marimea vaporului care avea sa ne fie casa timp de doua saptamani.
  Era o enormitate de vapor cu multe etaje, restaurante, baruri, discoteci cu muzica pentru toate varstele, sala de cinematograf, cateva piscine amenajate cu foarte mult bun-gust, sala de calculatoare unde te puteai juca o multime de jocuri, sali de jocuri in genul Las Vegas, arene de dans unde cantau orchestre foarte bine selectionate si multe altele.
  La putin timp dupa pornirea vaporului si intrarea in apele internationale, unchiul meu a disparut.
  Noi, ceilalti, initial, nu ne-am facut probleme dar dupa trei ore am pornit in cautarea lui, toti cu telefoanele mobile activate, ca sa nu ne pierdem unii de ceilalti.
  Pana la urma, tatal meu l-a gasit langa masa de ruleta, unde deja avea "galerie", care-l incuraja sa continue jocul. Unchiul castigase foarte mult in numai cele trei ore de cand disparuse de langa noi.
  Tatal meu l-a gasit pe unchiul destul de repede, ducandu-se aproape la "punct fix", stiind ca fratele lui, adica unchiul, este un "gamebler"(jucator pasionat de jocuri de noroc).
  Dupa ce tatal meu i-a facut "sapuneala" de rigoare pentru ca a disparut fara sa ne anunte, i-a dat ultimatum ca in zece minute sa ne intalnim cu totii pe puntea superioara a vaporului.
  Unchiul s-a incadrat in timp, a venit la adunare si ne-a spus ca a castigat asa de mult la ruleta, incat el va suporta absolut toate cheltuielile pentru toti, pentru toata croaziera.
  Noi toti, am ramas uluiti, uitandu-ne unii la ceilalti si dupa cateva momente de tacere absoluta, am izbucnit toti intr-un ras molipsitor.
  Asta nu se va uita niciodata.
  Am continuat croaziera intr-o atmosfera extraordinara, ne-am bucurat de fiecare secunda petrecuta pe avel vapor imens.
  
Alte întrebări interesante