Limba română, întrebare adresată de AnitaM, 9 ani în urmă

Scrie o conpunere, in care sa iti imaginezi cum ar arata lumea daca toti oamenii ar ramane copii pentru totdeauna. 80-100 cuvinte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
30
                                                   Lumea fara adultii



    Poate ca uneori ne-am intrebat, dar niciodata nu ne-am imaginat o lume in care cu toti am  fi copii, nu ne-am mai maturiza.
    Din perspectiva unora acest lucru ar fi un lucru frumos, deoarece copilaria este cel mai frumos lucru ca i se poate intampla unei perosoane, incat ar vrea sa ramana pentru totdeauna copii. Dar un lucru va spun, nu ar fi atat de bina, adultii sunt maturii, ei ne invata, ne ajuta, si ne ingrijesc, ar fi o lume hoatica, desi copilaria ne uimeste pe fiecare dintre noi. Dar daca am fi cu toti copii cuvintele ''mama'' si ''tata'', nu ar mai exista, si nu cred ca noi ne-am dori asa ceva, nu cred ca s-ar mai naste copii, incat si copilaria ar murii cu timpul. Mereu ar trebu isa ne gandim la astfel de lucruri, paote ca ne dorim o viata diferita fata de viata pe care o avem, dar ar fi o viata foarte grea si fara scrupure.
    Copilaria e frumoasa, oricine si-ar dori sa raman copii, dar mai tarziu, nu ar stii cum e sa te bucurii de viata si mai ales cum ar fi.

AnitaM: Ms mult!
Utilizator anonim: Cu placere!
davidandrici34: ms mult
Răspuns de Nella22
5
Eu  cred că dacă cu totii am rămâne copii pentru totdeauna,nimeni nu ar avea grijă de ei.Adică,ce vreau să spun este că totul ar fi haos.Nimeni nu le-ar purta de grijă şi cel mai important nu ar exista case,grădini şi tot ce avem noi datorita muncii parintilor .Pentru că adulții inventează şi fac tot ce le trece prin cap. Nici nu ar exista banii pentru că de unde să aibă nişte copii acele maşinării.În concluzie ar fi haos.
Alte întrebări interesante