Engleza, întrebare adresată de bubulina118, 9 ani în urmă

scrie o continuare (de 50-70 de cuvinte) a textului dat,asa cum iti imaginezi tu.VA ROG IMI TREBUIE URGENT DAU COROANA!!

Anexe:

Yunieloveyu: Întrebarea e pusa la categoria engleza dar textul e in romana. deci in ce limba răspund?
bubulina118: in romana scuze am gresit eu cand am pus.o
Yunieloveyu: Ok
Yunieloveyu: O să dureze sa ști dar ți-o dau cat de repede posibil
bubulina118: ok

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Yunieloveyu
1
Liniștea aceea fu rapid înlocuită de un zgomot aspru. Un zgomot de neconceput pentru un om. Niculiță alerga la mama lui:

-Mami auzi zgomotul asta?Întrebă Niculiță.
Mama lui de trezi:
-eu nu aud nimic puiutule,zise ea.Probabil că ai visat,dute și te culca la loc.
Niculiță o asculta pe mama sa. Se duse și se culca dar cu cât se ducea intrun somn mai adânc cu atât zgomotul persista. Nu înțelegea ce se întâmplă. Deodată ii tresări o idee. Se cauta in urechi și uite ici un greiere mic mic mic ce își făcu cuibul acolo. Niculiță îl arunca cat colo și se duse la culcare. Dar greierul nu se lasa bătut


Ce va urma? Aflați după pauză in Greierul și Copilul,partea 2...



Glumesc, uite ce urmează:

(Alineat nou)

Cum băiatul ațipise,greierul sa dus până la mama lui. Îi intră in ureche și începu a cânta. Mama lui Niculiță se sperie și căzu din pat. Ea, stiindca de obiceiul acestor gândaci îl scoate pe greier afară și îl pune intrun vas pe care ea îl acoperi cu o bucata dura de piele. Se culca la loc. Și greierul Sia încheiat viața din urechi.(sfârșit)


Mult mai mult de 70 de cuvinte dar poate îl rezumi daca poți... Scuze imaginația mea o ia razna uneori. Oricum sper că tea satisfăcut răspunsul meu
Alte întrebări interesante