Limba română, întrebare adresată de Henr12964, 8 ani în urmă

Scrie o fila de jurnal in care sa redai o emotie primita in preajma craciunului in familia ta, data sa fie 24 decembrie 2021 si minim 15 randuri
Va rog foarte mult chiar trebuie sa o scriu in momentu asta ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de crinairin
0

24 decembrie 2021

Dragă jurnalule,

E Ajunul Crăciunului și în casă se simte o atmosferă plină de încarcătură sentimentală. O stare de liniște mă cuprinde când familia e mai unită ca niciodată. Bunicii au venit în vizită pentru a fi alături de noi. E o sărbătoare creștină, așteptată cu dragoste, respect, înțelepciune. Este o tradiție a familiei mele să ne revedem la aceeași masă.

Când scriu aceste rânduri mă gândesc că sunt o norocoasă, având o familie iubitoare ce așteaptă nașterea Domnului prin rugă și smerenie. Știu, sărbătoarea ne ține în casă. Pandemia nu ne poate lua bucuria de a simți spiritul sărbătorilor. Mâine vom sta sub brad, desfăcând cadouri, iar cozonacii mamei vor împrăștia mireasmă în toată casa. Toți ne simțim fericiți, dar și nostalgici după ce am depănat amintiri din decursul anului.

De la ferestrele casei am admirat zăpada care strălucea în bătaia slabă a soarelui.

Dragă jurnalule, nu știu dacă mâine voi mai avea timp să îți scriu, dar cu siguranță îți voi relata toate exeperiențele mele.

Explicație: Bucuria este emoția principală.


Henr12964: Multumesc!
Alte întrebări interesante