Limba română, întrebare adresată de razvangang9, 7 ani în urmă

Scrie o notă de jurnal, de minimum 150 de cuvinte, în care să relatezi o experientá petrecută la şcoală, exprimând emotja tráitá, incluzând o secventa descriptivă, de minimum 30 de cuvinte. Data redactarii jurnalului este 25 noiembrie 2022.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sireogacojbuc
8

Răspuns:

25 noiembrie 2022 - Astăzi a fost unul dintre cele mai emoționante zile din școală. Am avut o prezentare orală în fața întregii clase despre un subiect pe care l-am ales, "Importanța educației financiare în viața tinerilor". Am lucrat mult la aceasta și am fost foarte încântat să o prezint.

Sala de clasă era plină de elevi, profesori și chiar părinții unor colegi. Am stat în fața clasei, cu inima bătând tare, și am început prezentarea. Am vorbit despre cum educația financiară poate ajuta tinerii să înțeleagă cum să gestioneze banii lor, să facă investiții inteligente și să evite datoriile. Am folosit multe exemple și statistici relevante, precum și unele povești personale.

A fost o experiență minunată să văd cum toată lumea era atentă la ceea ce am spus și să primesc atât de multe întrebări interesante și comentarii pozitive după prezentare. M-am simțit foarte mândru de munca mea și emoționat că am putut să împărtășesc cunoștințele mele cu ceilalți.

Alte întrebări interesante